امروز: شنبه - ۲۹ دی - ۱۴۰۳
آخرین اخبار

بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر از پروژه شهرک مولد شیلاتی دلیران

رسول رستمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر: *ما در تولید و پرورش آبزیان، به‌ویژه میگو، قطب کشور هستیم و مسیر تحول این صنعت از سایت اولیه حله آغاز شد و امروز به الگوی شهر مولد رسیده‌ایم.* به گزارش خبر ساحلی دلوار،بازدید معاون اقتصادی استانداری بوشهر با حضور معاون عمرانی فرمانداری تنگستان ،بخشدار دلوار،رئیس شیلات […]

اشتراک گذاری
26 دی 1403
کد مطلب : 6378
رسول رستمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر:
*ما در تولید و پرورش آبزیان، به‌ویژه میگو، قطب کشور هستیم و مسیر تحول این صنعت از سایت اولیه حله آغاز شد و امروز به الگوی شهر مولد رسیده‌ایم.*

به گزارش خبر ساحلی دلوار،بازدید معاون اقتصادی استانداری بوشهر با حضور معاون عمرانی فرمانداری تنگستان ،بخشدار دلوار،رئیس شیلات کشور و مشاور رئیس جمهور در امور اقتصاد دریا محور و دیگر مسئولین از شهرک مولد دلوار و مجموعه آبزیستان بندر رستمی انجام گرفت.

رسول رستمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر، در بازدید از پروژه شهرک مولد شیلاتی دلیران با تأکید بر اهمیت شیلات و آبزی‌پروری در اقتصاد استان بوشهر، با اشاره به تاریخچه پرورش میگو در استان، از سال ۱۳۷۳ تاکنون، اظهار داشت: ما در تولید و پرورش آبزیان، به‌ویژه میگو، قطب کشور هستیم و مسیر تحول این صنعت از سایت اولیه حله آغاز شد و امروز به الگوی شهر مولد رسیده‌ایم.

رستمی با تأکید بر رویکرد استان در توسعه اقتصادی بر پایه دانش‌بنیان و مردم‌ محور، گفت: در چارچوب آمایش سرزمین، تمرکز ما بر توسعه پایدار با حفظ محیط زیست است. در پروژه شهرک مولد نیز نگاه اصلی بر تقویت نقش دانش‌بنیان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی است.

وی با اشاره به ویژگی‌های شهرستان تنگستان، محل اجرای پروژه، تصریح کرد: ۶۰ درصد جمعیت روستایی ساحلی استان در این شهرستان زندگی می‌کنند و از نظر جغرافیایی، منطقه‌ای با ۱۸ روستای پیوسته در امتداد جاده ساحلی بوشهر به دیر است. این پروژه باید با تمرکز بر ظرفیت‌ها و منابع موجود، به توسعه و رفاه مردم محلی منجر شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر همچنین به برنامه جامع استان برای استفاده از ظرفیت‌های دریایی و ایجاد اشتغال پایدار اشاره کرد و گفت: طرح روستای بدون بیکار، با تمرکز بر آبزی‌پروری و بهره‌گیری از توانایی‌های مناطق ساحلی، از جمله برنامه‌های در دست اجراست.

در پایان، وی از مسئولان و مجریان پروژه خواست با اجرای آزمایشی (پایلوت) بخش‌های مختلف پروژه، ضعف‌ها و چالش‌ها شناسایی و برطرف شوند تا این مدل به الگویی قابل توسعه در سایر نقاط استان تبدیل شود.

گزارش تصویری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *